Nieuws    

 
Graag verwelkom ik u in de praktijk voor een heerlijke behandeling aan de voeten, handen of het gelaat voor een goed verzorgd uiterlijk en een confortabel gevoel.
 
Om teleurstellingen te voorkomen raad ik u aan tijdig uw afspraak telefonisch, via e-mail of Watts-App te reserveren.
 
PEDIKUIPER heet u welkom voor het lakken van hand- en voetnagels met OPI's allereerste nagellaklijn van hoge kwaliteit natuurlijke ingrediënten. Elke unieke kleur staat garant voor 7 dagen mooi resultaat met een prachtige glans die blijft. Alle kleuren doen eer aan de natuur om ons heen met een formule gebaseerd op natuurlijke ingrediënten.
 
Uiteraard is er bij PEDIKUIPER ook een ruime keuze uit de sprankelende kleuren van NCM gel lak voor hand- en/of voetnagels voor een een prachtig en langdurig resultaat.
 
PEDIKUIPER werkt met de productlijn van HFL Laboratories. 
HFL Labaratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. De verzorging van het lichaam maar ook de huid- en nagelproblemen die zich voordoen zoals onder andere schimmelnagels, voetschimmel, kloven en psoriasis. De verzorgingsproducten ondersteunen een effectieve behandeling door een professional.
 
 
 
'Natuurlijk' bent u bij PEDIKUIPER ook van harte welkom voor klassieke gezichtsbehandelingen.
PEDIKUIPER werkt met MARLYSE BLUE modern beauty. De huidverzorgingsproducten van MARLYSE BLUE zijn zonder chemische toevoegingen, gemaakt van organische extracten en oliën.
MARLYSE BLUE biedt u de allerbeste natuurzuivere huidverzorging met alleen organisch geteelde ingrediënten.
Alle producten van MARLYSE BLUE zijn 100% natuurzuiver. Bovendien bevatten ze geen parabenen, siliconen, PEG's, sulfaten en chemische toevoegingen. Ook zijn ze glutenvrij, vegetarisch en niet op dieren getest.
 
PEDIKUIPER en MARLYSE BLUE!
Bereik fantastische resultaten met de huidverbeterende 100% natuurzuivere AHA-GlycoPeel en de BHA-SaliPeel.
Wat doet het precies?
De bovenste laag van de huid met dode huidcellen wordt verweekt en lost op, zodat de onderliggende nieuwe en gezonde cellen zichtbaar worden. Met het afschilferen worden oppervlakkige huidproblemen verminderd en in de dieperen huidlagen wordt de productie van collageen- en elastine vezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.
 
NIEUW bij MARLYSE BLUE is het heerlijk luxe Elixer Vitamine C wat maar liefst 20% vitamine C bevat!
Een antioxidant met een beschermende, herstellende en verhelderende werking. Vermindert tekenen van veroudering.
 
De NIEUWSTE hoog geconcentreerde producten van MARLYSE BLUE met formules van actieve ingrediënten voor een optimaal resultaat zijn:
 
De Hyaluron+Day Cream, Hyaluron+Night Cream en het Hyaluron+Serum. Bevatten een hoog percentage laag-moleculair hyaluronzuur en bindt vocht in de huid, verstevigd en maakt de huid glad. Het zorgt voor meer veerkracht en gaat fijne droogtelijntjes tegen.
 
Voor de rijpere huid zijn er de Anti Aging+Day Cream, Anti Aging+Night Cream en het Anti Aging+Serum. Stimuleert de collageen productie en gaat fijne lijntjes en rimpels tegen. Bevat Squalaan, een anti-aging olie met anti-oxidatieve werking. Herstelt de huidelasticiteit, de huid wordt intens gevoed en gehydrateerd.