Behandeling

Gel lak

Dit is de nieuwste generatie gel lak, wordt ook wel semi-permanente nagellak genoemd en is geschikt voor vinger- en teennagels.
De nagels zijn ideaal voor dames die gedurende de vakantie geen omkijken willen hebben naar hun nagels.
Het unieke aan de gel is dat deze er professioneel makkelijk af te weken is en de nagels niet beschadigd.
De gel lak blijft 3 tot 6 weken uitstekend zitten en kan daarna weer opnieuw aangebracht worden.

French pedicure/Manicure

De voet- of handnagels worden gelakt met de gel lak in een natuurlijk roze kleur met een wit nagelrandje. Een prachtig en natuurlijk resultaat voor 6 tot 8 weken.

Nagelreparatie

De Cristerio sculpture gel is uitzonderlijk geschikt voor het repareren van bijvoorbeeld mycose (schimmel) nagels of trauma (beschadigde) nagels op de voeten. Door middel van deze gel wordt een nieuwe nagel gecreĆ«erd. Door de transparantie van de gel kan de mycose gecontroleerd blijven.  Eventueel kan er nog een kleurengel gebruikt worden als de mycose of trauma beschadiging onzichtbaar moet zijn.

Klassieke gezichtsbehandelingen

De klassieke gezichtsbehandelingen bestaan uit een weldadige reiniging, dieptereiniging en masker aangepast aan de huid met naar wens en volgens afspraak epileren, verven van de wenkbrauwen en/of wimpers, harsen van de bovenlip en/of kin, ontspannende gezichtsmassage of effectieve bindweefselmassage en wordt afgesloten met de dag- of nachtverzorging.